Marty Ryan
Data urodzenia: 1959-12-28
Miejsce urodzenia: Portland, Oregon, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
1.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Richard Hanson (gościnnie)
7.9 2008 Richard Hanson (gościnnie)
8.0 2007 Richard Hanson (gościnnie)
8.3 2006 Agent nieruchomości (gościnnie)
7.7 2006 Richard Hanson (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Żałobnik (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Facet z DSL (gościnnie)
7.5 2002 Pan Sutton (gościnnie)
6.9 1998 Richard Hanson (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Richard Hanson (gościnnie)
7.3 1990 Richard Hanson (gościnnie)
4.2
Dziecko anioła
Angel Baby
1961 Richard Hanson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marty Ryan filmy Marty Ryan najlepsze filmy Marty Ryan zdjęcia Marty Ryan galeria Marty Ryan biografia Marty Ryan nominacje Marty Ryan nagrody i wyróżnienia Marty Ryan filmografia Marty Ryan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.