Marty Papazian
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Richie (gościnnie)
0.0 2010 Richie (gościnnie)
3.2 2009 Richie (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Adam Duke (gościnnie)
8.6 2007 Richie (gościnnie)
8.3 2006 Mack (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Richie (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Richie (gościnnie)
7.3 2004 Pan Birnbaum (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Richie (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Richie (gościnnie)
0.0 1999 Richie (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Richie (gościnnie)
7.0 1995 Richie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marty Papazian filmy Marty Papazian najlepsze filmy Marty Papazian zdjęcia Marty Papazian galeria Marty Papazian biografia Marty Papazian nominacje Marty Papazian nagrody i wyróżnienia Marty Papazian filmografia Marty Papazian aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.