Marty Lodge
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Anestezjolog / Dr Milton (gościnnie)
8.0 2007 David Tollenger (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Anestezjolog / Dr Milton (gościnnie)
8.7 2006 Anestezjolog / Dr Milton (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Anestezjolog / Dr Milton (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Anestezjolog / Dr Milton (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Anestezjolog / Dr Milton (gościnnie)
8.5
Prawo ulicy
The Wire
2002 Banisky (gościnnie)
0.0

0 Anestezjolog / Dr Milton (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marty Lodge filmy Marty Lodge najlepsze filmy Marty Lodge zdjęcia Marty Lodge galeria Marty Lodge biografia Marty Lodge nominacje Marty Lodge nagrody i wyróżnienia Marty Lodge filmografia Marty Lodge aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.