Martin Troakes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Jangles (gościnnie)
7.6
Komandosi
Ultimate Force
2002 Strażnik (gościnnie)
8.7 2002 Pracownik hotelu
8.0
Pod przykrywką
In Deep
2001 Gosling (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Martin Ramsden (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Ian Williams (gościnnie)
6.0 1997 Frank Turner (gościnnie)
6.0 1995 Makin (1995) (gościnnie)
5.5 1992 Nauczyciel

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Martin Troakes filmy Martin Troakes najlepsze filmy Martin Troakes zdjęcia Martin Troakes galeria Martin Troakes biografia Martin Troakes nominacje Martin Troakes nagrody i wyróżnienia Martin Troakes filmografia Martin Troakes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.