Martin Spanjers
Data urodzenia: 1987-02-02
Miejsce urodzenia: Tucson, Arizona, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Młody Sam (gościnnie)
0.0 2011 Młody Sam (gościnnie)
9.0 2010 Młody Sam (gościnnie)
7.3
We dwoje raźniej
Better With You
2010 Młody Sam (gościnnie)
7.0 2009 Młody Sam (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Młody Sam (gościnnie)
7.1 2008 Barry Barista (gościnnie)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Marshall (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Hunter Chapman (gościnnie)
10.0 2003 Młody Sam (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Młody Sam (gościnnie)
5.0
Andy Richter - władca wszechświata
Andy Richter Controls the Universe
2002 Młody Sam (gościnnie)
7.3
8 prostych zasad
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter
2002 Młody Sam (gościnnie)
8.0 2000 Młody Sam (gościnnie)
10.0 2000 Młody Sam (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Młody Sam (gościnnie)
8.0 1998 Młody Sam (gościnnie)
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 Młody Sam (gościnnie)
8.0
Szept Serca
Mimi wo Sumaseba
1995 Młody Sam (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Młody Sam (gościnnie)
0.0

0 Młody Sam (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Martin Spanjers filmy Martin Spanjers najlepsze filmy Martin Spanjers zdjęcia Martin Spanjers galeria Martin Spanjers biografia Martin Spanjers nominacje Martin Spanjers nagrody i wyróżnienia Martin Spanjers filmografia Martin Spanjers aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.