Martin Semmelrogge
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Eule
0.0 2005 Erich Brinkmann
9.0 2005 (gościnnie) (on sam)
10.0 2004 różne role
0.0 2002 (gościnnie)
5.2 2001 Charly Henske (gościnnie)
8.2
Gliniarze na motorach
Motorrad-Cops: Hart am Limit, Die
2000 Binz
9.0 1999 Schwanzus Longus (gościnnie)
10.0 1999 (gościnnie)
5.7
Strażnicy nieba
Guardiani del cielo, I
1998 Geroq
10.0 1998 Ronnie Reiher (gościnnie)
7.0 1997 Peter Radanek (gościnnie)
9.0 1997 Richard Stern
0.0 1996 Andy Kleinert(gościnnie)
0.0 1996 Horst Zelnick (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Willi Schröder (gościnnie)
0.0 1995 Harry Stielecke (gościnnie)
0.0 1994 (gościnnie)
0.0 1994 Hannes
10.0 1994 Bertram Schwarz (gościnnie)
0.0 1992 Pan Däumler
0.0 1989 Troger(gościnnie)
8.5 1989 Barman McGregor (gościnnie)
0.0 1988 Theo Klein (gościnnie)
10.0 1986 Geiselnehmer (1988) / Axel (1991) (gościnnie)
0.0 1985 (gościnnie)
8.3
Okręt
Boot, Das
1985 Drugi oficer
7.8 1977 Günther (gościnnie)
0.0 1975 Robert Kempowski
6.2 1974 Ali / Hans Stroppe / Arthur Kissner, Syn (gościnnie)
0.0 1973 Violant Powenz
10.0 1969 Gerd Bebra / Walter Tolke (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Martin Semmelrogge filmy Martin Semmelrogge najlepsze filmy Martin Semmelrogge zdjęcia Martin Semmelrogge galeria Martin Semmelrogge biografia Martin Semmelrogge nominacje Martin Semmelrogge nagrody i wyróżnienia Martin Semmelrogge filmografia Martin Semmelrogge aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.