Martin Sacks
Data urodzenia: 1959-10-16
Miejsce urodzenia: Sydney, Australia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.7
Cena życia (1998)
All Saints

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.5 2012 Todd
4.8 2012 Todd
0.0 2010 Todd
8.1
Porachunki
Underbelly
2008 Todd
3.6 1994 Todd
10.0 1988 Todd
7.5 1987 Todd
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Todd
8.0 1981 Todd
0.0 1977 Todd
8.0 0 Todd

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Martin Sacks filmy Martin Sacks najlepsze filmy Martin Sacks zdjęcia Martin Sacks galeria Martin Sacks biografia Martin Sacks nominacje Martin Sacks nagrody i wyróżnienia Martin Sacks filmografia Martin Sacks aktor Martin Sacks reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.