Martin Matthews
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1990 Brian Dawes (gościnnie)
0.0 1984 Kapitan (1985)(gościnnie)
8.6 1981 Ronnie Nash
10.0 1980 Jim Naylor (gościnnie)
7.5 1978 Sprzedawca (gościnnie)
0.0 1976 Reporter(gościnnie)
10.0 1975 Steward (gościnnie)
0.0 1975 Reporter
1.0 1975 Terry Mears (1983) (gościnnie)
0.0
Ramię w ramię
Shoulder to Shoulder
1974 Philip Snowden
0.0 1972 Inspektor (1975) (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Kurster (gościnnie)
8.6 1962 Owen Sutcliffe (1963) / Collins (1964) / Paul Crosson (1976) (gościnn
4.7 1955 Bob Lester (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Martin Matthews filmy Martin Matthews najlepsze filmy Martin Matthews zdjęcia Martin Matthews galeria Martin Matthews biografia Martin Matthews nominacje Martin Matthews nagrody i wyróżnienia Martin Matthews filmografia Martin Matthews aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.