Martin Halm
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1998 Nicolas
0.0 1998 (gościnnie)
0.0 1997 Henry Markert (gościnnie)
10.0
Kapitan
Kapitän, Der
1997 Dennis (gościnnie)
7.0 1997 Andrej (gościnnie)
0.0 1996 Dr Jochen Baldauf(gościnnie)
5.0
Klinika pod palmami
Klinik unter Palmen
1996 Dr Ulrich von Jagemann
0.0 1995 Dr Gaspari (gościnnie)
0.0 1995 Dr Timo Lennart
6.0 1993 Brian Shipley
6.5 1992 Edgar Stolze (gościnnie)
7.1
Klinika w Szwarzwaldzie
Schwarzwaldklinik, Die
1985 Bodo Buderius (gościnnie)
0.0 1982 Manfred (gościnnie)
5.0 1981 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Martin Halm filmy Martin Halm najlepsze filmy Martin Halm zdjęcia Martin Halm galeria Martin Halm biografia Martin Halm nominacje Martin Halm nagrody i wyróżnienia Martin Halm filmografia Martin Halm aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.