Martin Gruber
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Andreas Marthaler
7.1
Burza uczuć
Sturm der Liebe
2005 Felix Tarrasch
10.0 2004 Tommy Caldwell (gościnnie)
0.0 2001 Boris (gościnnie)
0.0 2001 Wolfgang Zykam (gościnnie)
0.0 2000 Christian Gellert
9.0 1999 Bob
0.0 1995 Jacob Krüger
0.0 1989 Rüdiger Bremer
7.0 1978 Dirk Seidel / Florian Auersperg (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Martin Gruber filmy Martin Gruber najlepsze filmy Martin Gruber zdjęcia Martin Gruber galeria Martin Gruber biografia Martin Gruber nominacje Martin Gruber nagrody i wyróżnienia Martin Gruber filmografia Martin Gruber aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.