Martin Dingle-Wall
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Rhys Llewellyn
4.0 2010 Wesley Timms
10.0
Nowy ja
Makeover, The
2009 Rodger Keaton
8.1
Porachunki
Underbelly
2008 Kane (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Dreg Howard (gościnnie)
7.4
Tropem zbrodni
Murder Call
1997 Handlarz narkotyków (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Martin Dingle-Wall filmy Martin Dingle-Wall najlepsze filmy Martin Dingle-Wall zdjęcia Martin Dingle-Wall galeria Martin Dingle-Wall biografia Martin Dingle-Wall nominacje Martin Dingle-Wall nagrody i wyróżnienia Martin Dingle-Wall filmografia Martin Dingle-Wall aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.