Martin Cochrane
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1994 Alan Jackson (gościnnie)
7.5
Czas patriotów
Patriot Games
1992 Posterunkowy
6.8 1992 Clive Thompson (gościnnie)
5.0 1990 Bill (gościnnie)
0.0 1987 major Loder
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Tom Dinning (gościnnie)
0.0 1984
5.5 1983 Gruby Cat Malcolm (gościnnie)
7.4
Tylko głupcy i konie
Only Fools and Horses
1981 Marynarz (gościnnie)
0.0 1980 Alan McIntyre (1980)
0.0 1979 Lekarz(gościnnie)
1.0 1975 Charles Fosden (gościnnie)
8.0 1974 Szkot (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Generał Chellak (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Martin Cochrane filmy Martin Cochrane najlepsze filmy Martin Cochrane zdjęcia Martin Cochrane galeria Martin Cochrane biografia Martin Cochrane nominacje Martin Cochrane nagrody i wyróżnienia Martin Cochrane filmografia Martin Cochrane aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.