Martin Azarow
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1987 (gościnnie)
6.3 1986 Właściciel (1989) (gościnnie)
5.7 1986 Robert Sylvia (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Mężczyzna (1986) (gościnnie)
7.5
V
1984 (Visitor's Choice) (gościnnie)
7.6 1984 (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 (gościnnie)
7.1 1982 Gruby mężczyzna (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Ralph Steer (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Kessel Parks (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Dr Sackheim (gościnnie)
8.2 1980 Pan Brooklyn (gościnnie)
7.4 1978 Cabbie (gościnnie)
7.7 1977 Will (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Packrat (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Martin Azarow filmy Martin Azarow najlepsze filmy Martin Azarow zdjęcia Martin Azarow galeria Martin Azarow biografia Martin Azarow nominacje Martin Azarow nagrody i wyróżnienia Martin Azarow filmografia Martin Azarow aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.