Martha Hackett
Data urodzenia: 1961-02-21
Miejsce urodzenia: Boston, Massachusetts, USA
Stan cywilny: mąż Tim Disney, z którym ma 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2009 Rozpaczająca wdowa (gościnnie) (niewy
8.3 2006 Rozpaczająca wdowa (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Rozpaczająca wdowa (gościnnie) (niewy
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Rozpaczająca wdowa (gościnnie) (niewy
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Rozpaczająca wdowa (gościnnie) (niewy
6.5
Ten pierwszy raz
Never Been Kissed
1999 Rozpaczająca wdowa (gościnnie) (niewy
7.6 1995 Rozpaczająca wdowa (gościnnie) (niewy
10.0 1994 Rozpaczająca wdowa (gościnnie) (niewy
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Rozpaczająca wdowa (gościnnie) (niewy
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Rozpaczająca wdowa (gościnnie) (niewy
7.5 1991 Rozpaczająca wdowa (gościnnie) (niewy
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Rozpaczająca wdowa (gościnnie) (niewy
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Rozpaczająca wdowa (gościnnie) (niewy

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Martha Hackett filmy Martha Hackett najlepsze filmy Martha Hackett zdjęcia Martha Hackett galeria Martha Hackett biografia Martha Hackett nominacje Martha Hackett nagrody i wyróżnienia Martha Hackett filmografia Martha Hackett aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.