Marta Wardyńska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2010 Sprzedawczyni w sklepie jubilerskim (gościnnie)
5.1 2008 Sprzedawczyni w sklepie jubilerskim (gościnnie)
6.5 2007 Sprzedawczyni w sklepie jubilerskim (gościnnie)
4.5 2006 Sprzedawczyni w sklepie jubilerskim (gościnnie)
5.6 2005 Sprzedawczyni w sklepie jubilerskim (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marta Wardyńska filmy Marta Wardyńska najlepsze filmy Marta Wardyńska zdjęcia Marta Wardyńska galeria Marta Wardyńska biografia Marta Wardyńska nominacje Marta Wardyńska nagrody i wyróżnienia Marta Wardyńska filmografia Marta Wardyńska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.