Marta Nieradkiewicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Celina Rylska(gościnnie)
6.8 2011 Celina Rylska (gościnnie)
5.0 2010 Tamara Głogowska (gościnnie)
5.0
EM
2009 Dziewczyna
6.4 2009 Ola (gościnnie)
6.3 2008 Paulina Murawa (gościnnie)
5.6 2005 Aspirantka Joanta Klata (gościnnie)
8.1 2003 Monika, córka Pęczaka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marta Nieradkiewicz filmy Marta Nieradkiewicz najlepsze filmy Marta Nieradkiewicz zdjęcia Marta Nieradkiewicz galeria Marta Nieradkiewicz biografia Marta Nieradkiewicz nominacje Marta Nieradkiewicz nagrody i wyróżnienia Marta Nieradkiewicz filmografia Marta Nieradkiewicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.