Marta Dobecka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Agnieszka Groszek, narzeczona Jeremiasza (gościnnie)
7.2 2011 Agnieszka Groszek, narzeczona Jeremiasza (gościnnie)
6.8 2011 Agnieszka Groszek, narzeczona Jeremiasza (gościnnie)
7.6 2010 Agnieszka Groszek, narzeczona Jeremiasza (gościnnie)
6.7 2010 Agnieszka Groszek, narzeczona Jeremiasza (gościnnie)
6.1 2010 Agnieszka Groszek, narzeczona Jeremiasza (gościnnie)
6.5 2010 Agnieszka Groszek, narzeczona Jeremiasza (gościnnie)
4.2
Tulisie. Przygoda w słonecznej krainie
Tropa de trapo en el país donde siempre brilla el sol, La
2010 Agnieszka Groszek, narzeczona Jeremiasza (gościnnie)
7.8 2009 Agnieszka Groszek, narzeczona Jeremiasza (gościnnie)
6.7 2008 Agnieszka Groszek, narzeczona Jeremiasza (gościnnie)
6.7 2005 Agnieszka Groszek, narzeczona Jeremiasza (gościnnie)
6.3 2004 Agnieszka Groszek, narzeczona Jeremiasza (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marta Dobecka filmy Marta Dobecka najlepsze filmy Marta Dobecka zdjęcia Marta Dobecka galeria Marta Dobecka biografia Marta Dobecka nominacje Marta Dobecka nagrody i wyróżnienia Marta Dobecka filmografia Marta Dobecka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.