Marshall Bell
Data urodzenia: 1942-09-28
Miejsce urodzenia: Tulsa, Oklahoma, USA
Stan cywilny: żona Milena Canonero

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Naczelnik (gościnnie)
0.0 2011 Naczelnik (gościnnie)
0.0 2010 Naczelnik (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Naczelnik (gościnnie)
8.0 2004 Sędzia Claggett (gościnnie)
6.2 2004 Naczelnik (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Naczelnik (gościnnie)
7.4
Więzy zła
Mercy
2000 Naczelnik (gościnnie)
6.7
Ścigany
Fugitive, The
2000 Naczelnik (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Peter Hutchins Sr. (2002) (gościnnie)
6.7 1999 Naczelnik (gościnnie)
7.3
Odważny
Brave, The
1997 Naczelnik (gościnnie)
6.3
Koniec przemocy
End of Violence, The
1997 Naczelnik (gościnnie)
7.1
Ostatni skok
Truth or Consequences, N.M.
1997 Naczelnik (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Naczelnik (gościnnie)
6.1
Operacja Słoń
Operation Dumbo Drop
1995 Naczelnik (gościnnie)
7.6
Rzeczy, które robisz w Denver będąc martwym
Things to Do in Denver when You're Dead
1995 Naczelnik (gościnnie)
7.7 1995 Naczelnik (gościnnie)
7.8
Urodzeni mordercy
Natural Born Killers
1994 Naczelnik (gościnnie)
6.7
Władcy marionetek
Puppet Masters, The
1994 Naczelnik (gościnnie)
5.9
Milczenie baranów
Silenzio dei prosciutti, Il
1994 Naczelnik (gościnnie)
7.5 1993 Naczelnik (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Dowódca Calvin Henderson (gościnnie)
7.5 1992 Naczelnik (gościnnie)
6.8
Krwawa Maria
Innocent Blood
1992 Naczelnik (gościnnie)
5.8
Włóczęga
Vagrant, The
1992 Naczelnik (gościnnie)
7.0
Oskar
Oscar
1991 Naczelnik (gościnnie)
6.8 1990 Naczelnik (gościnnie)
9.4 1990 Naczelnik (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Naczelnik (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Naczelnik (gościnnie)
6.2
Bliźniacy
Twins
1988 Naczelnik (gościnnie)
6.0
Bądź dobry Johnny
Johnny Be Good
1988 Naczelnik (gościnnie)
5.0 1988 Naczelnik (gościnnie)
7.4
Bez wyjścia
No Way Out
1987 Naczelnik (gościnnie)
7.8 1987 Naczelnik (gościnnie)
8.2
Stań przy mnie
Stand by Me
1986 Naczelnik (gościnnie)
7.2
Łowca
Manhunter
1986 Naczelnik (gościnnie)
7.8
Ptasiek
Birdy
1984 Naczelnik (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Naczelnik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marshall Bell filmy Marshall Bell najlepsze filmy Marshall Bell zdjęcia Marshall Bell galeria Marshall Bell biografia Marshall Bell nominacje Marshall Bell nagrody i wyróżnienia Marshall Bell filmografia Marshall Bell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.