Marsha Clark
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2010 Pielęgniarka (gościnnie)
7.6
Ponyo
Gake no ue no Ponyo
2008 Pielęgniarka (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Pielęgniarka (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Pielęgniarka (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Pielęgniarka (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Pielęgniarka (gościnnie)
8.1 2004 Pielęgniarka (gościnnie)
7.7
Oliver i przyjaciele
Oliver Beene
2003 Pielęgniarka (gościnnie)
8.0
Byle do przodu
Still Standing
2002 Pielęgniarka (gościnnie)
7.9
Słowami Ginger
As Told by Ginger
2000 Pielęgniarka (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Pielęgniarka (gościnnie)
7.6
Dzieciaki z klasy 402
Kids From Room 402, The
1999 Pielęgniarka (gościnnie)
7.1
Maska
Mask, The
1995 Pielęgniarka (gościnnie)
8.5
Aaahh!!! Prawdziwe potwory
Aaahh!!! Real Monsters
1994 Pielęgniarka (gościnnie)
3.2 1993 Pielęgniarka (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Pielęgniarka (gościnnie)
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 Pielęgniarka (gościnnie)
6.8
Szczenięce lata Toma i Jerry'ego
Tom and Jerry Kids Show
1990 Pielęgniarka (gościnnie)
7.3
Flash
Flash, The
1990 Pielęgniarka (gościnnie)
6.8 1988 Pielęgniarka (gościnnie)
5.7 1986 Pielęgniarka (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Pielęgniarka (gościnnie)
6.2 1979 Pielęgniarka (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Pielęgniarka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marsha Clark filmy Marsha Clark najlepsze filmy Marsha Clark zdjęcia Marsha Clark galeria Marsha Clark biografia Marsha Clark nominacje Marsha Clark nagrody i wyróżnienia Marsha Clark filmografia Marsha Clark aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.