Marlyne Barrett
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Martha Chamberlain (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Martha Chamberlain (gościnnie)
8.0
Układy
Damages
2007 Martha Chamberlain (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Martha Chamberlain (gościnnie)
8.5
Prawo ulicy
The Wire
2002 Przewodnicząca rady miejskiej Nerese Campbell
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Martha Chamberlain (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marlyne Barrett filmy Marlyne Barrett najlepsze filmy Marlyne Barrett zdjęcia Marlyne Barrett galeria Marlyne Barrett biografia Marlyne Barrett nominacje Marlyne Barrett nagrody i wyróżnienia Marlyne Barrett filmografia Marlyne Barrett aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.