Marlies Engel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1996 Pani Tschirner(gościnnie)
0.0 1992 Pani Jörgensen (gościnnie)
0.0 1989 Renate Berger(gościnnie)
0.0 1988 Henriette Rosen (gościnnie)
0.0 1987 Anna Bold
10.0 1986 (gościnnie)
10.0 1985 Pani Müller-Borello (gościnnie)
0.0 1980 Christa Hupka
0.0 1973 Klara Heinze
0.0 1970 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marlies Engel filmy Marlies Engel najlepsze filmy Marlies Engel zdjęcia Marlies Engel galeria Marlies Engel biografia Marlies Engel nominacje Marlies Engel nagrody i wyróżnienia Marlies Engel filmografia Marlies Engel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.