Marlena Miarczyńska
Data urodzenia: 1952-04-18
Miejsce urodzenia: Pabianice, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.7 2009 Koleżanka z klasy Romana (gościnnie)
6.5 1988
7.8 1983 Janka Stec
8.3 1983 Panna Jola / Pomocnica przewodniczącego / Sekretarka komisji nazewnictwa ulic
8.2 1982
7.9 1978 Studentka
7.1 1976 Michalina Ćwilecka(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marlena Miarczyńska filmy Marlena Miarczyńska najlepsze filmy Marlena Miarczyńska zdjęcia Marlena Miarczyńska galeria Marlena Miarczyńska biografia Marlena Miarczyńska nominacje Marlena Miarczyńska nagrody i wyróżnienia Marlena Miarczyńska filmografia Marlena Miarczyńska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.