Mark Schneider
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1996 Michael Vincent
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Wade
7.6 1993 Ofiara (gościnnie)
6.3 1986 David Clark (1987) (gościnnie)
5.7 1986 (gościnnie)
5.6 1984 Paul Marshall (1987)
10.0 1984 Sammy (gościnnie)
7.6 1984 Matt Gold (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Jaqk (gościnnie)
7.0 1982 Detektyw John Marlowe (1983-1985)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Scott Hollander (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Mężczyzna w barze (gościnnie)
7.0 1979 D.A. Reese (gościnnie)
7.7 1977 Wyznaczony wydawca (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mark Schneider filmy Mark Schneider najlepsze filmy Mark Schneider zdjęcia Mark Schneider galeria Mark Schneider biografia Mark Schneider nominacje Mark Schneider nagrody i wyróżnienia Mark Schneider filmografia Mark Schneider aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.