Mark Rylance
Data urodzenia: 1960-01-18
Miejsce urodzenia: Ashford, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Claire van Kampen (od 1990)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Condell
7.9
Anonimus
Anonymous
2011 Condell
7.4 2003 Condell
6.2
Intymność
Intimacy
2001 Condell
5.6
Płonące serce
Hearts of Fire
1987 Condell
7.8
Biografie
Biography
1987 Condell
10.0 1985 Condell
10.0 1985 Condell

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mark Rylance filmy Mark Rylance najlepsze filmy Mark Rylance zdjęcia Mark Rylance galeria Mark Rylance biografia Mark Rylance nominacje Mark Rylance nagrody i wyróżnienia Mark Rylance filmografia Mark Rylance aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.