Mark Ryan
Data urodzenia: 1956-06-07
Miejsce urodzenia: Doncaster, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Mark Ryan jest nie tylko aktorem filmowym. Dzięki swemu muzycznemu talentowi występował tez w kilku musicalach (np 'Evita' - w West End). Od wielu lat próbuje swych sił jako pisarz, ciągle mając pomysły na nowe książki.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Screamin' Honkers
7.6 2001 Cooney (gościnnie)
7.8
Norymberga
Nuremberg
2000 Major Airey Neave
7.1 1996 Screamin' Honkers
6.8
Rycerz króla Artura
First Knight
1995 Śmiałek
7.0 1995 (gościnnie)
7.0 1993 Chris Palmer (gościnnie)
6.8 1993 Winston (gościnnie)
5.4 1987 Screamin' Honkers
7.7
Kusza
Crossbow
1987 Barbarian (gościnnie)
7.4
Dempsey i Makepeace na tropie
Dempsey & Makepeace
1985 Jimmy (gościnnie)
7.9
Robin z Sherwood
Robin of Sherwood
1984 Nasir
7.6 1984 Franks (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mark Ryan filmy Mark Ryan najlepsze filmy Mark Ryan zdjęcia Mark Ryan galeria Mark Ryan biografia Mark Ryan nominacje Mark Ryan nagrody i wyróżnienia Mark Ryan filmografia Mark Ryan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.