Mark Roman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Fan literatury (niewymieniony w czołówce)
6.4
Mistrz
The Master
2012 Zwolennik (niewymieniony w czołówce)
5.7 2011 Gość na przyjęciu ślubnym (gościnnie)
7.7 2007 Gliniarz w pełnym uzbrojeniu (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Gość na przyjęciu ślubnym (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Gość na przyjęciu ślubnym (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Paparazzo (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Gość na przyjęciu ślubnym (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mark Roman filmy Mark Roman najlepsze filmy Mark Roman zdjęcia Mark Roman galeria Mark Roman biografia Mark Roman nominacje Mark Roman nagrody i wyróżnienia Mark Roman filmografia Mark Roman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.