Mark Rolston
Data urodzenia: 1956-12-07
Miejsce urodzenia: Baltimore, Maryland, USA
Stan cywilny: żona Georgina O Farrrill' (od 1990), 3 dzieci: Adam, Aslan, Isabell

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Alastair (gościnnie)
0.0 2012 Alastair (gościnnie)
0.0 2011 Alastair (gościnnie)
0.0 2011 Alastair (gościnnie)
0.0 2011 Alastair (gościnnie)
5.7
Czas odkupienia
Not Forgotten
2009 Alastair (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Alastair (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Ed Komisky (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Det. Dale Blakely (gościnnie)
8.3 2006 Alastair (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Alastair (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Alastair (gościnnie)
7.3 2004 Inspektor Bill Markoni (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Alastair (gościnnie)
10.0 2002 Alastair (gościnnie)
7.3 2002 Agent FBI Glen Cole (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Alastair (gościnnie)
7.3 2001 Alastair (gościnnie)
7.6 2001 Alastair (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Szeryf (gościnnie)
8.0
Ryzykowna Gra
Harsh Realm
1999 Alastair (gościnnie)
7.6 1999 Alastair (gościnnie)
7.5
Godziny szczytu
Rush Hour
1998 Alastair (gościnnie)
6.2
Powódź
Hard Rain
1998 Alastair (gościnnie)
7.4
Kruk: Droga do nieba
Crow: Stairway to Heaven, The
1998 Alastair (gościnnie)
7.4 1997 Alastair (gościnnie)
7.4 1997 Alastair (gościnnie)
10.0 1997 Alastair (gościnnie)
6.5
Tunel
Daylight
1996 Alastair (gościnnie)
6.3
Egzekutor
Eraser
1996 Alastair (gościnnie)
8.7
Jim Profit
Profit
1996 Alastair (gościnnie)
9.0 1996 Alastair (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Alastair (gościnnie)
6.8
Ekspert
Set Up, The
1995 Alastair (gościnnie)
6.8
Ekspert
Set Up, The
1995 Alastair (gościnnie)
8.2
Dziwny traf
Strange Luck
1995 Alastair (gościnnie)
7.0 1995 Alastair (gościnnie)
8.9
Skazani na Shawshank
Shawshank Redemption, The
1994 Alastair (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Alastair (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Alastair (gościnnie)
5.3
Sidła miłości
Body of Evidence
1993 Alastair (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Alastair (gościnnie)
7.6 1993 Alastair (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Alastair (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Richard Odin / Bud LaPierre (gościnnie)
5.8 1992 Alastair (gościnnie)
7.5 1991 Alastair (gościnnie)
7.7
Zabójcza broń 2
Lethal Weapon 2
1989 Alastair (gościnnie)
7.9
Młodzi jeźdźcy
Young Riders, The
1989 Alastair (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Alastair (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Alastair (gościnnie)
7.8 1987 Alastair (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Alastair (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Alastair (gościnnie)
7.7 1986 Alastair (gościnnie)
9.5 1986 Alastair (gościnnie)
6.3 1986 Alastair (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Alastair (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mark Rolston filmy Mark Rolston najlepsze filmy Mark Rolston zdjęcia Mark Rolston galeria Mark Rolston biografia Mark Rolston nominacje Mark Rolston nagrody i wyróżnienia Mark Rolston filmografia Mark Rolston aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.