Mark Neely
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.5 1986 Bunky McDermott (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Ken/Bruz Dancan (1989/1991) (gościnnie)
7.0 1984 (gościnnie)
9.0 1984 Ron (gościnnie)
8.7 1983 Travis (gościnnie)
7.0 1982 Preston (gościnnie)
7.0 1978 Ron (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Joshua Bond (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mark Neely filmy Mark Neely najlepsze filmy Mark Neely zdjęcia Mark Neely galeria Mark Neely biografia Mark Neely nominacje Mark Neely nagrody i wyróżnienia Mark Neely filmografia Mark Neely aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.