Mark Metcalf
Data urodzenia: 1946-03-11
Miejsce urodzenia: Findlay, Ohio, USA
Stan cywilny: żona Elizabeth Wick (26.07.1989 - 06.04.2005, rozwód), dziecko

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2011 Burmistrz Johnson (gościnnie)
0.0 2010 Burmistrz Johnson (gościnnie)
0.0 2009 Burmistrz Johnson (gościnnie)
10.0 2009 Burmistrz Johnson (gościnnie)
8.0 2007 Burmistrz Johnson (gościnnie)
7.6 1999 Burmistrz Johnson (gościnnie)
7.6 1997 Burmistrz Johnson (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Burmistrz Johnson (gościnnie)
7.5 1997 Burmistrz Johnson (gościnnie)
6.0 1996 Burmistrz Johnson (gościnnie)
7.6 1995 Burmistrz Johnson (gościnnie)
7.0 1995 Burmistrz Johnson (gościnnie)
0.0 1994 Burmistrz Johnson (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Burmistrz Johnson (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Burmistrz Johnson (gościnnie)
4.3
Katastrofa na Alasce
Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster
1992 Burmistrz Johnson (gościnnie)
6.7 1992 Burmistrz Johnson (gościnnie)
7.0
Oskar
Oscar
1991 Burmistrz Johnson (gościnnie)
6.8
Jackie
Woman Named Jackie, A
1991 Burmistrz Johnson (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Burmistrz Johnson (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Burmistrz Johnson (gościnnie)
7.4 1990 Burmistrz Johnson (gościnnie)
6.2
Szalone lato
One Crazy Summer
1986 Burmistrz Johnson (gościnnie)
5.7 1986 Burmistrz Johnson (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Burmistrz Johnson (gościnnie)
7.0 1973 Burmistrz Johnson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mark Metcalf filmy Mark Metcalf najlepsze filmy Mark Metcalf zdjęcia Mark Metcalf galeria Mark Metcalf biografia Mark Metcalf nominacje Mark Metcalf nagrody i wyróżnienia Mark Metcalf filmografia Mark Metcalf aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.