Mark Margolis
Data urodzenia: 1939-11-26
Miejsce urodzenia: Filadelfia, Pensylwania, USA
Stan cywilny: żona Jacqueline Margolis, syn Morgan H. (ur. 1966)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Jean Paul Sandal (gościnnie)
7.7 2011 Pan Chris
8.0
Czarny łabędź
Black Swan
2010 Jean Paul Sandal (gościnnie)
7.5 2009 Jean Paul Sandal (gościnnie)
7.7 2009 Jean Paul Sandal (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Ojciec Jim (gościnnie)
8.8 2008 Tio Hector Salamanca (gościnnie)
7.7 2007 Al Moody (gościnnie)
8.3 2007 Jean Paul Sandal (gościnnie)
0.0 2006 Jean Paul Sandal (gościnnie)
7.5 2001 Jean Paul Sandal (gościnnie)
6.3
Krawiec z Panamy
Tailor of Panama, The
2001 Jean Paul Sandal (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Jean Paul Sandal (gościnnie)
7.2
Danie dnia
Dinner Rush
2000 Jean Paul Sandal (gościnnie)
8.2
Requiem dla snu
Requiem for a Dream
2000 Jean Paul Sandal (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Jean Paul Sandal (gościnnie)
7.2
Afera Thomasa Crowna
Thomas Crown Affair, The
1999 Jean Paul Sandal (gościnnie)
6.4
I stanie się koniec
End of Days
1999 Jean Paul Sandal (gościnnie)
6.4
Mickey Niebieskie Oko
Mickey Blue Eyes
1999 Jean Paul Sandal (gościnnie)
7.4
Jakub kłamca
Jakob the Liar
1999 Jean Paul Sandal (gościnnie)
7.3
Bez skazy
Flawless
1999 Jean Paul Sandal (gościnnie)
7.8
Nowe wcielenie
Now and Again
1999 Jean Paul Sandal (gościnnie)
7.6
Pi
1998 Jean Paul Sandal (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Jean Paul Sandal (gościnnie)
7.3
Władza absolutna
Absolute Power
1997 Jean Paul Sandal (gościnnie)
7.0 1997 Jean Paul Sandal (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Jean Paul Sandal (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Jean Paul Sandal (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Jean Paul Sandal (gościnnie)
7.5 1995 Jean Paul Sandal (gościnnie)
10.0 1994 Jean Paul Sandal (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Jean Paul Sandal (gościnnie)
7.6
1492: Wyprawa do raju
1492: Conquest of Paradise
1992 Jean Paul Sandal (gościnnie)
6.1
Oddział Delta 2
Delta Force 2: The Colombian Connection
1990 Jean Paul Sandal (gościnnie)
6.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside: The Movie
1990 Jean Paul Sandal (gościnnie)
7.9
Chwała
Glory
1989 Jean Paul Sandal (gościnnie)
7.7 1989 Jean Paul Sandal (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Jean Paul Sandal (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Jean Paul Sandal (gościnnie)
6.4 1985 Jean Paul Sandal (gościnnie)
5.6 1984 Jean Paul Sandal (gościnnie)
7.5 1982 Jean Paul Sandal (gościnnie)
7.3 1973 Jean Paul Sandal (gościnnie)
7.7 1968 Jean Paul Sandal (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mark Margolis filmy Mark Margolis najlepsze filmy Mark Margolis zdjęcia Mark Margolis galeria Mark Margolis biografia Mark Margolis nominacje Mark Margolis nagrody i wyróżnienia Mark Margolis filmografia Mark Margolis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.