Mark Lambert
Data urodzenia: żona Victo

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2009 William Cornish
6.0 2007 William Cornish
7.9
Dynastia Tudorów
The Tudors
2007 William Cornish
0.0 2004 William Cornish
5.5 2004 William Cornish
5.5 2003 William Cornish
8.0
Żadnych łez
No Tears
2002 William Cornish
0.0 2002 William Cornish
8.3 1998 William Cornish
7.5 1996 William Cornish
9.2
Dno
Bottom
1991 William Cornish
7.5
Modlitwa za konających
Prayer for the Dying, A
1987 William Cornish
7.6
Mistrzowie
Champions
1984 William Cornish
0.0 1984 William Cornish
7.1 1976 William Cornish

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mark Lambert filmy Mark Lambert najlepsze filmy Mark Lambert zdjęcia Mark Lambert galeria Mark Lambert biografia Mark Lambert nominacje Mark Lambert nagrody i wyróżnienia Mark Lambert filmografia Mark Lambert aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.