Mark Harelik
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 2009 Pan Foster (gościnnie)
7.7 2009 Pete Benton (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 DNI Mercier (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Paul Houghton (gościnnie)
8.8 2008 Lekarz (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Pan Foster (gościnnie)
7.3 2007 Pan Foster (gościnnie)
8.1
Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
2007 Dr Eric Gablehauser (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Oficer DHS (gościnnie)
7.8 2006 Pan Foster (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Pan Foster (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Marty Gregg (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Dr Peter Ogden (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Pan Foster (gościnnie)
7.5 2005 Pan Foster (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Keith Polace (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Pan Foster (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Bob Rowland (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Pan Foster (gościnnie)
8.0
Zawód glina
10-8: Officers on Duty
2003 Pan Foster (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Pan Foster (gościnnie)
7.3 2002 Valenta (gościnnie)
6.9
Park Jurajski 3
Jurassic Park III
2001 Pan Foster (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Leonard (gościnnie)
6.5
Wybory
Election
1999 Pan Foster (gościnnie)
7.2
Luzik Guzik
Get Real
1999 Pan Foster (gościnnie)
7.6 1999 Pan Foster (gościnnie)
7.9
Gracze
Players
1997 Pan Foster (gościnnie)
6.6
Sekrety Weroniki
Veronica's Closet
1997 Pan Foster (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Pan Foster (gościnnie)
8.0 1995 Pan Foster (gościnnie)
7.6 1995 Pan Foster (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Pan Foster (gościnnie)
7.2 1992 Pan Foster (gościnnie)
7.4 1990 Pan Foster (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Pan Foster (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Pan Foster (gościnnie)
0.0

0 Pan Foster (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mark Harelik filmy Mark Harelik najlepsze filmy Mark Harelik zdjęcia Mark Harelik galeria Mark Harelik biografia Mark Harelik nominacje Mark Harelik nagrody i wyróżnienia Mark Harelik filmografia Mark Harelik aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.