Mark Gatiss
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Henry Rackham Junior
8.7 2010
7.4 2009 Jason Griffin
8.8 2009 (on sam)
8.0
Rozważna i romantyczna
Sense and Sensibility
2008 John Dashwood
7.5 2008
6.0 2008 Colonel Black
0.0 2007 Martin
8.5 2007 Robert Louis Stevenson (gościnnie)
7.3 2007 (on sam)
7.7 2005
8.9
Doktor Who: Ściśle tajne
Doctor Who Confidential
2005 (narrator)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005
0.0 2004 Peter (gościnnie)
8.2
Dobrej nocki
Nighty Night
2004 Glenn
10.0 2004 (on sam)
8.0
Mała Brytania
Little Britain
2003 Agent teatralny (gościnnie)
6.2
Dziewczyna na urodziny
Birthday Girl
2001 Portier
1.0 2001 Hang Man Chang (gościnnie)
0.0 2000 (on sam)
7.9
Liga dżentelmenów
League of Gentlemen, The
1999
8.7 1999 Agent Smith (gościnnie)
10.0 1998 Greg Evigan (niewymieniony w czołówce)
10.0 1998 (gościnnie)
10.0 1995 Archie (gościnnie)
8.5 1994 Bowmer

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mark Gatiss filmy Mark Gatiss najlepsze filmy Mark Gatiss zdjęcia Mark Gatiss galeria Mark Gatiss biografia Mark Gatiss nominacje Mark Gatiss nagrody i wyróżnienia Mark Gatiss filmografia Mark Gatiss aktor Mark Gatiss scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.