Mark Frost
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.4
Na antenie (1992)
On the Air
7.1

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.4 2009 Roy Lagden / Roy Lagdon
8.1 2008 Peter Haddon
8.0
Inspektor Eddie
Keen Eddie
2003 Bruno (gościnnie)
5.5 2003 Dave (gościnnie)
8.0
Pod przykrywką
In Deep
2001 McMullen (gościnnie)
8.7
Każdy z każdym
Coupling
2000 Richard (gościnnie)
9.0
Wbrew przeciwnościom
Down to Earth
2000 Mark Sullivan (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Dr Steve Rawlings (2000-2001)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Zac Baring (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Vic Lynton (gościnnie)
6.0 1997 Stewart (gościnnie)
6.8 1992 Keith Jarvis (gościnnie)
8.4 1990
8.4 1990

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mark Frost filmy Mark Frost najlepsze filmy Mark Frost zdjęcia Mark Frost galeria Mark Frost biografia Mark Frost nominacje Mark Frost nagrody i wyróżnienia Mark Frost filmografia Mark Frost aktor Mark Frost reżyser Mark Frost scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.