Mark Dobies
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2008 Will Turlough (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Urzędnik egzekwujący prawo (gościnnie)
7.3 2002 Karl Lampley (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Urzędnik egzekwujący prawo (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Urzędnik egzekwujący prawo (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Urzędnik egzekwujący prawo (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Urzędnik egzekwujący prawo (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Urzędnik egzekwujący prawo (gościnnie)
6.7 1992 Urzędnik egzekwujący prawo (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Urzędnik egzekwujący prawo (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mark Dobies filmy Mark Dobies najlepsze filmy Mark Dobies zdjęcia Mark Dobies galeria Mark Dobies biografia Mark Dobies nominacje Mark Dobies nagrody i wyróżnienia Mark Dobies filmografia Mark Dobies aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.