Mark Adair-Rios
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Ruben Alazar (gościnnie)
7.7 2011 Ruben Alazar (gościnnie)
9.0 2010 Ruben Alazar (gościnnie)
6.8 2009 Ruben Alazar (gościnnie)
7.7 2009 Trucho (gościnnie)
7.1
Nieustraszony
Knight Rider
2008 Ruben Alazar (gościnnie)
7.7
Jerycho
Jericho
2006 Ruben Alazar (gościnnie)
10.0 2005 Ruben Alazar (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Ruben Alazar (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Ruben Alazar (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Ruben Alazar (gościnnie)
8.3
MDs
2002 Ruben Alazar (gościnnie)
7.3 2002 Ruben Alazar (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Ruben Alazar (gościnnie)
7.4
Stygmaty
Stigmata
1999 Ruben Alazar (gościnnie)
6.1
Złodziejski trick
Thick as Thieves
1998 Ruben Alazar (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Ruben Alazar (gościnnie)
6.9
Polubić czy poślubić
Fools Rush In
1997 Ruben Alazar (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Ruben Alazar (gościnnie)
7.9 1995 Ruben Alazar (gościnnie)
7.0 1995 Ruben Alazar (gościnnie)
5.8
Złe intencje
Hostile Intentions
1994 Ruben Alazar (gościnnie)
0.0 1993 Ruben Alazar (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Ruben Alazar (gościnnie)
7.6 1993 Ruben Alazar (gościnnie)
6.9
Tequila i Bonetti
Tequila and Bonetti
1992 Ruben Alazar (gościnnie)
8.2 1989 Ruben Alazar (gościnnie)
5.7 1989 Ruben Alazar (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mark Adair-Rios filmy Mark Adair-Rios najlepsze filmy Mark Adair-Rios zdjęcia Mark Adair-Rios galeria Mark Adair-Rios biografia Mark Adair-Rios nominacje Mark Adair-Rios nagrody i wyróżnienia Mark Adair-Rios filmografia Mark Adair-Rios aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.