Marjie Lawrence
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1979 Pani Baker
4.6
Powrót Świętego
Return of the Saint, The
1978 Rose (gościnnie)
10.0 1978 Ida Wiggins (1978) (gościnnie)
3.6 1976 Ada (gościnnie)
1.0 1975 Siostra (gościnnie)
0.0 1974 Rita(gościnnie)
10.0 1973 Pani Summers (gościnnie)
0.0 1970 Gaby
0.0 1969 Lesley Marlowe (gościnnie)
0.0 1966 Hazel Westcott
10.0 1965 Pauline (1968)/Julia Meadows (1971)/Pani Barnes (1973) (gościnnie)
7.5
Tylko dwóch może grać
Only Two Can Play
1962 Dziewczyna w autobusie
8.6 1962 Marjorie / Freda Kiernan (1962) / Brenda (1963) / Valerie Makepeace (1964) / Margo Tate (1970) / Gwe

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marjie Lawrence filmy Marjie Lawrence najlepsze filmy Marjie Lawrence zdjęcia Marjie Lawrence galeria Marjie Lawrence biografia Marjie Lawrence nominacje Marjie Lawrence nagrody i wyróżnienia Marjie Lawrence filmografia Marjie Lawrence aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.