Mariusz Zaniewski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Adwokat Brożka (gościnnie)
7.1 2011 Sebastian, były chłopak Julii (gościnnie)
7.0 2010 Sebastian, były chłopak Julii (gościnnie)
7.6 2010 Sebastian, były chłopak Julii (gościnnie)
5.5 2009 Sebastian, były chłopak Julii (gościnnie)
6.4 2009 Sebastian, były chłopak Julii (gościnnie)
2.3 2009 Sebastian, były chłopak Julii (gościnnie)
6.7 2008 Sebastian, były chłopak Julii (gościnnie)
6.5 2007 Sebastian, były chłopak Julii (gościnnie)
5.4 2006 Sebastian, były chłopak Julii (gościnnie)
5.7 2006 Sebastian, były chłopak Julii (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Sebastian, były chłopak Julii (gościnnie)
6.9 2004 Sebastian, były chłopak Julii (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mariusz Zaniewski filmy Mariusz Zaniewski najlepsze filmy Mariusz Zaniewski zdjęcia Mariusz Zaniewski galeria Mariusz Zaniewski biografia Mariusz Zaniewski nominacje Mariusz Zaniewski nagrody i wyróżnienia Mariusz Zaniewski filmografia Mariusz Zaniewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.