Mariusz Leszczyński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.2 2009 Węcławiak
6.7
Harcerz Lazlo
Camp Lazlo
2005 Naczelnik Hoo-Ha (polski dubbing)
6.1
Transformers - Cybertron
Transformers: Galaxy Force
2005 Vector Prime (polski dubbing)
6.0
Transformerzy: Wojna o Energon
Transformer: Super Link
2004 Rodimus (polski dubbing)
6.9 2004 Menel (gościnnie)
5.3 2002 Książę Hereward (gościnnie)
6.1 2002 Głos z tv (gościnnie)
7.5 2002 (polski dubbing)
6.5
Roboluch
RoboRoach
2002 (polski dubbing)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Dziekan Ropuch (polski dubbing)
6.4
Clifford – wielki czerwony pies
Clifford the Big Red Dog
2000 Pan Bleakman (polski dubbing)
7.4 1999 (polski dubbing)
7.8
Rodzina Piratów
Famille Pirate
1999 Mac Bernic (polski dubbing)
6.9
Przygody Olivera Twista
Nouvelles aventures d'Oliver Twist, Les
1997 (polski dubbing)
7.3
Nowe przygody Madeline
New Adventures of Madeline, The
1995 (polski dubbing)
7.4
Alladyn
Aladdin
1994 Razoul (polski dubbing)
7.1 1994 Justin Hammer / Chimera (polski dubbing)
8.1 1994 Megabajt (polski dubbing)
4.9 1993 Recepcjonista w hotelu "Polonia"
7.2
Rodzina Addamsów
Addams Family, The
1992 (polski dubbing)
7.8
Wyspa Niedźwiedzi
Ile aux ours, L'
1992 Służący Syreny Lodyny (polski dubbing)
6.8 1991 Obrońca Szymanki (gościnnie)
7.3
Dzielny Agent Kaczor
Darkwing Duck
1991 Bullba (polski dubbing)
6.4 1991
8.3
Zwariowane Melodie
Merrie Melodies: Starring Bugs Bunny and Friends
1990 Pepe Le Swąd (polski dubbing)
7.6
Super Baloo
TaleSpin
1990 Shere Kahn (polski dubbing)
6.7 1990
7.7
Muminki
Moomins
1990 Duch Zaczarowanej Lampy (polski dubbing)
7.3 1989 Lokaj na balu u Senatora
7.7
Drużyna RR
Chip 'n Dale Rescue Rangers
1989 (polski dubbing)
8.0 1988 (odcinek 1)
7.9
Nowe przygody Kubusia Puchatka
New Adventures of Winnie the Pooh, The
1988 (polski dubbing)
7.5
Hrabia Kaczula
Count Duckula
1988 Igor (1) (polski dubbing)
6.8
Szczeniak zwany Scooby Doo
Pup Named Scooby-Doo, A
1988 (polski dubbing)
7.6 1987 Pan Miecio
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 (polski dubbing)
7.8
Gumisie
Gummi Bears, The
1985 Lodobrody / Władca Zimna / Sir Gumizuch z Gumisiowego Zamczyska / Czarownik / Ogr / Rycerz króla Gre
8.2
Wuzzle
Wuzzles, The
1985 Krok (Croc) (głos) (polski dubbing)
7.2
Wesoła siódemka
Get-Along Gang, The
1984 Komisarz policji (polski dubbing)
7.8 1983 Technik w radiowęźle
7.5
Dookoła świata z Willim Fogiem
Vuelta al mundo de Willy Fog, La
1981 (wersja TV) (polski dubbing)
6.9 1969 Pachoł

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mariusz Leszczyński filmy Mariusz Leszczyński najlepsze filmy Mariusz Leszczyński zdjęcia Mariusz Leszczyński galeria Mariusz Leszczyński biografia Mariusz Leszczyński nominacje Mariusz Leszczyński nagrody i wyróżnienia Mariusz Leszczyński filmografia Mariusz Leszczyński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.