Mariusz Korpoliński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2010 Lekarz w szpitalu
4.8 2010 Pracownik Maja (gościnnie)
6.6 2009 Grzegorz, pracownik banku (gościnnie)
8.1 2008 (gościnnie)
5.4 2006 Policjant (gościnnie)
7.3 2006 Mariusz
6.9 2004 Posterunkowy Roman Korbiel (gościnnie)
5.2 2003 Doręczyciel wezwania (gościnnie)
5.3 2001 Chrześcijanin(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mariusz Korpoliński filmy Mariusz Korpoliński najlepsze filmy Mariusz Korpoliński zdjęcia Mariusz Korpoliński galeria Mariusz Korpoliński biografia Mariusz Korpoliński nominacje Mariusz Korpoliński nagrody i wyróżnienia Mariusz Korpoliński filmografia Mariusz Korpoliński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.