Marisa Redanty
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Lekarz (gościnnie)
6.5 2009 Lekarz (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Lekarz (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Lekarz (gościnnie)
8.4 2000 Lekarz (gościnnie)
7.8
Nowe wcielenie
Now and Again
1999 Lekarz (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Pani Scatino (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Lekarz (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Lekarz (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Lekarz (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Lekarz (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Lekarz (gościnnie)
5.7 1986 Lekarz (gościnnie)
7.6 1984 Lekarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marisa Redanty filmy Marisa Redanty najlepsze filmy Marisa Redanty zdjęcia Marisa Redanty galeria Marisa Redanty biografia Marisa Redanty nominacje Marisa Redanty nagrody i wyróżnienia Marisa Redanty filmografia Marisa Redanty aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.