Marisa Petroro
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2010 Włoska sekretarka (gościnnie)
5.6 2010 Włoska sekretarka (gościnnie)
9.7 2009 Włoska sekretarka (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Włoska sekretarka (gościnnie)
8.3 2006 Kate (gościnnie)
7.4 2005 Włoska sekretarka (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Włoska sekretarka (gościnnie)
7.9 2003 Włoska sekretarka (gościnnie)
6.7
Kocurek
Tomcats
2001 Włoska sekretarka (gościnnie)
7.6 2001 Kobieta jaskiniowiec (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Włoska sekretarka (gościnnie)
7.8
Potępieniec
Brimstone
1998 Włoska sekretarka (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Włoska sekretarka (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Włoska sekretarka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marisa Petroro filmy Marisa Petroro najlepsze filmy Marisa Petroro zdjęcia Marisa Petroro galeria Marisa Petroro biografia Marisa Petroro nominacje Marisa Petroro nagrody i wyróżnienia Marisa Petroro filmografia Marisa Petroro aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.