Mario Di Donato
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Jimmy (gościnnie)
8.0 2010 Jimmy (gościnnie)
7.8 2007 Gilles (gościnnie)
7.6
U nas w Filadelfii
It's Always Sunny in Philadelphia
2005 Jimmy (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Włoch (gościnnie)
7.5 2002 Ronnie (gościnnie)
7.3 2002 Jimmy (gościnnie)
8.1
Uziemieni
Grounded for Life
2001 Jimmy (gościnnie)
5.8
Strażnik czasu
Timecop
1997 Jimmy (gościnnie)
8.5
Siedem
Se7en
1995 Jimmy (gościnnie)
8.0 1995 Jimmy (gościnnie)
7.0 1995 Jimmy (gościnnie)
7.6 1993 Jimmy (gościnnie)
7.5 1991 Jimmy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mario Di Donato filmy Mario Di Donato najlepsze filmy Mario Di Donato zdjęcia Mario Di Donato galeria Mario Di Donato biografia Mario Di Donato nominacje Mario Di Donato nagrody i wyróżnienia Mario Di Donato filmografia Mario Di Donato aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.