Marina Krogull
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 (gościnnie)
0.0 1995 (gościnnie)
6.5 1992 Gabriele Friedrich (gościnnie)
0.0 1988 Vera (gościnnie)
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 (gościnnie)
6.5
Za siedmioma morzami...
Prinz hinter den sieben Meeren, Der
1982 Constance
5.0 1981 Pani Zils (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 Veronika Albrecht (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marina Krogull filmy Marina Krogull najlepsze filmy Marina Krogull zdjęcia Marina Krogull galeria Marina Krogull biografia Marina Krogull nominacje Marina Krogull nagrody i wyróżnienia Marina Krogull filmografia Marina Krogull aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.