Marilyn Cooper
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.9 2000 (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Babcia Nettie (gościnnie)
6.6
Rodzinny interes
Family Business
1989 Rose
0.0 1988 Rose Thorn
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Betty Sternin (gościnnie)
7.8 1976 Brenda (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marilyn Cooper filmy Marilyn Cooper najlepsze filmy Marilyn Cooper zdjęcia Marilyn Cooper galeria Marilyn Cooper biografia Marilyn Cooper nominacje Marilyn Cooper nagrody i wyróżnienia Marilyn Cooper filmografia Marilyn Cooper aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.