Marijam Agischewa
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2005 Judith Wagner (gościnnie)
9.0 2004 Charlotte Thieme
0.0 2001 Alexandra Taus (gościnnie)
7.0 1997 Carola Koch (gościnnie)
0.0 1996 Sylvia
0.0 1996 (gościnnie)
6.0 1993 Laura
0.0 1992 Ruth Sommer
6.5 1992 Helga Simoneit (gościnnie)
0.0 1988 Hanna Naumann (gościnnie)
4.0 1986 Viola
7.0 1984 Flores
7.5 1981 Renate Müller (gościnnie)
5.0 1981 (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 Patricia Kuri (gościnnie)
6.2 1974 Helena Sierich (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marijam Agischewa filmy Marijam Agischewa najlepsze filmy Marijam Agischewa zdjęcia Marijam Agischewa galeria Marijam Agischewa biografia Marijam Agischewa nominacje Marijam Agischewa nagrody i wyróżnienia Marijam Agischewa filmografia Marijam Agischewa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.