Marie-José Nat
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1998 Francoise
7.4
Kraina indygo
Terre indigo
1996 Mathilde
0.0 1990 Anna Miller
0.0 1988 Lucie Manotte
7.2
Panie na Mogadorze
Gens de Mogador, Les
1972 Julia Angellier
8.0 1956 ona sama (1961) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marie-José Nat filmy Marie-José Nat najlepsze filmy Marie-José Nat zdjęcia Marie-José Nat galeria Marie-José Nat biografia Marie-José Nat nominacje Marie-José Nat nagrody i wyróżnienia Marie-José Nat filmografia Marie-José Nat aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.