Maricarmen Vela
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2010 Carlota Ruiz y de Teresa
7.7
Nie igraj z aniołem
Cuidado con el ángel
2008 Mimi
8.8 2004 Mercedes
7.8
Mała księżniczka
Carita de ángel
2000 Silvina
0.0 1999 Jesusa
7.7 1999 Sor Emilia
7.8
Rozwinąć skrzydła
Alguna vez tendremos alas
1997 Madre Superiora
8.0 1996 Donia Andrea Montalvo
4.5 1996 Zoila
7.0 1987
0.0 1974 Pracownica
0.0 1968
0.0 1967

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Maricarmen Vela filmy Maricarmen Vela najlepsze filmy Maricarmen Vela zdjęcia Maricarmen Vela galeria Maricarmen Vela biografia Maricarmen Vela nominacje Maricarmen Vela nagrody i wyróżnienia Maricarmen Vela filmografia Maricarmen Vela aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.