Marianne Kehlau
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1992 Edith Denzel (gościnnie)
0.0 1988 (gościnnie)
0.0 1987 Anna Detlefsen
10.0 1986 (gościnnie)
6.0
Buddenbrookowie
Buddenbrooks, Die
1979
0.0 1975 (gościnnie)
0.0 1975 Pani Bach
0.0 1972 (gościnnie)
0.0 1970 Pani von Ted (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marianne Kehlau filmy Marianne Kehlau najlepsze filmy Marianne Kehlau zdjęcia Marianne Kehlau galeria Marianne Kehlau biografia Marianne Kehlau nominacje Marianne Kehlau nagrody i wyróżnienia Marianne Kehlau filmografia Marianne Kehlau aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.