Marianne Brandt
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1994 Clara von Rettwitz
0.0 1982 Frau Schröderbach (gościnnie)
7.0 1978 Pani Berwanger (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)
0.0 1974 Żona gospodarza (gościnnie)
6.2 1974 Erna Herbach (gościnnie)
0.0 1969 Resl (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Marianne Brandt filmy Marianne Brandt najlepsze filmy Marianne Brandt zdjęcia Marianne Brandt galeria Marianne Brandt biografia Marianne Brandt nominacje Marianne Brandt nagrody i wyróżnienia Marianne Brandt filmografia Marianne Brandt aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.